GOF Boats & Appartments - Mali Lošinj

  •  
  •  
  •  

Apartmani, Mali Lošinj

U Malom Lošinju nudimo smještaj u staroj kapetanskoj vili, našoj obiteljskoj kući s velikim vrtom. Kuća se nalazi u samoj malološinjskoj luci, blizu centra grada.

U kući imamo lijep, obnovljen apartman "Giulia" za 4 osobe, ili pak 2 x 2 osobe, kategoriziran sa 3 ***. Ispred kuće velika je lijepa terasa, zaklonjena od pogleda, na kojoj se može vrlo ugodno odmarati i objedovati.

Također u Malom Lošinju nudimo smještaj u našoj drugoj kući u blizini uvale Sveti Martin, udaljenoj samo oko 150 metara od mora, te oko 5 minuta hoda od centra grada. U kući se nalaze 2 vrlo lijepa i dobro opremljena apartmana, Elizabeta 1 i Elizabeta 2, kategorizirana sa 4 ****.

Svi apartmani su u potpunosti namješteni (posteljina, ručnici, pribor za jelo,...). Apartmani su opremljeni svim nužnim kućanskim aparatima poput kuhala, hladnjaka, kuhala za kavu, sušila za kosu... Apartmani su također opremljeni SAT TV-om te gosti imaju mogućnost korištenja bežičnog interneta (WLAN). Parking vozila je moguć ispred kuća ili u njihovoj blizini.

Apartman Elizabeta 1, Mali Lošinj

Kategorija:
Tip smještaja:
apartman
Broj osoba:
4
Mjesto:
Mali Lošinj
 

Apartman Elizabeta 2, Mali Lošinj

Kategorija:
Tip smještaja:
apartman
Broj osoba:
2
Mjesto:
Mali Lošinj
 

Apartmani Giulia, Mali Lošinj

Kategorija:
Tip smještaja:
apartman
Broj osoba:
4
Mjesto:
Mali Lošinj